Ko van den Berg
Ko van den BergPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN IN DE REGIO AMERSFOORT

Ko van den Berg beschikt over een uitgebreide selectie aan aanhangwagens en trailers. Daardoor kunnen wij u altijd, voor elk transportdoel, de beste oplossing bieden. Of u nu voor zakelijk gebruik of privégebruik een aanhangwagen wilt kopen, een nieuw of gebruikt model zoekt, of juist een speciale trailer voor het vervoeren van paarden: bij Ko v/d Berg in Utrecht vindt u gegarandeerd de juiste transportoplossing!

Onze gespecialiseerde medewerkers kennen de markt bijzonder goed en kunnen u daarom altijd van de best passende aanhanger voorzien. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een aanhangwagen voor een specifieker doeleind te kopen. Ko van den Berg levert vanuit de werkplaats in Utrecht namelijk ook maatwerk aanhangers, die precies aangepast kunnen worden aan het specifieke doel van uw transport.

GOEDKOPE AANHANGER HUREN IN UTRECHT?

Bij Ko v/d Berg heeft u veel meer mogelijkheden, dan alleen het kopen van een aanhangwagen of trailer. Wij beschikken bijvoorbeeld ook over een actueel aanbod van bijna 100 aanhangwagens in de verhuur. Zo kunt u bij ons in Utrecht een aanhanger van HAPERT huren voor tijdelijk gebruik in bijvoorbeeld de regio Amersfoort, Almere, Hilversum, Bilthoven of Zeist.

Alle aanhangers is de verhuur zijn perfect onderhouden en voorzien van het vertrouwde BOVAG-keurmerk. Zo heeft u de zekerheid dat u altijd op onze transportoplossingen kunt vertrouwen. Komt u uit de regio Utrecht, Leidsche Rijn, Maarsen of Houten en wilt u direct een aanhangwagen of trailer huren? Kom vandaag nog langs bij Ko van den Berg en huur meteen het gewenste model.

ONDERHOUD VAN AANHANGWAGENS EN TRAILERS

Sinds de start in 1975 is Ko van den Berg uitgegroeid tot een expert in het verkopen, verhuren en onderhouden van aanhangers en trailers. Daarom kunnen wij u ook de beste totaalservice verlenen. Bij ons kunt u elk type aanhangwagen zorgvuldig laten repareren, onderhouden en keuren. Ook verzorgen we verschillende maatwerkoplossingen voor al onze klanten uit de regio Utrecht.

Heeft u specifieke onderdelen nodig? Via onze webshop, onze snelle leveranciers en ons uitgebreide magazijn aan de Gageldijk 190, kunnen we bijzonder snel de juiste onderdelen voor uw voor aanhanger leveren.

HAPERT AANHANGER KOPEN? WIJ ZIJN PREMIUM DEALER!

Ko van den Berg voert uitsluitend de beste merken. Daarom leveren wij ook alle aanhangwagens van HAPERT. In heel Europa staat dit merk al jaren bekend om de sterkste modellen in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. Ko v/d Berg is bovendien de enige Utrechtse Premium Dealer van HAPERT. Dat is ook een van de redenen waarom klanten binnen de hele provincie Utrecht bij ons een aanhangwagen kopen.