Ko van den Berg
Ko van den BergPremium Hapert Dealer

Occasions

Aanhangwagen occasions

Op zoek naar aanhangwagen occasions in de regio Utrecht? Bij Ko vd Berg aanhangers hebben wij kwalitief, BOVAG gecertificeerde aanhanger occasions. Het voordeel is vaak dat deze aanhangwagens goedkoper zijn in de aanschaf en hebben altijd een recente BOVAG-keuring gehad. Zie het bovenstaande overzicht  voor het actuele aanbod in onze aanhanger occassions. Alle gebruikte aanhangers worden na een grondige controle door onze ervaren monteurs te koop gezet op onze website. Zo kunt u op de site alvast kijken wat we hebben staan en een selectie maken om de beste aanhanger voor u te selecteren. Bij Ko van den Berg koopt u altijd een goede aanhanger waar wij technisch achter staan. Kom naar de showroom en bekijk ons aanbod onder het genot van een kopje koffie.
Ook bieden wij na uw aankoop de mogelijkheid om bij ons in onderhoud te blijven. Dit raden wij u ten zeerste aan zodat u nog lang plezier kan hebben van uw aangeschafte wagen.

Paardentrailer occasions

Ook voor gebruikte paardentrailers kunt u bij ons terecht. Een breed aanbod en kwalitatief hoogwaardige aanhangers voor het vervoer van uw trouwe viervoeter. Het is belangrijk dat uw paarden comfortabel en gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Ko vd Berg heeft hiervoor de juiste trailers om dit mogelijk te maken. Wilt u uw paard eenmalig vervoeren? Dan kunt u bij ons een paardentrailer huren. Klik hier voor het aanbod in verhuur van diverse aanhangers waaronder ook paardentrailers.