Ko van den Berg
Ko van den BergPremium Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

VERKOOP VAN ALLE SOORTEN AANHANGERS IN UTRECHT

Ko van den Berg beschikt over een bijzonder uitgebreid assortiment aanhangwagens en trailers. In onze showroom in Utrecht staat een gespecialiseerd team klaar, om u te adviseren over de juiste aanhangwagen voor uw klus, project of werkzaamheden.

PREMIUM DEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS

Wij zijn Premium Dealer van HAPERT aanhangwagens en verkopen daarom alle modellen van dit topmerk. Dit bijzondere merk levert de volgende open en gesloten modellen:

  • AZURE- Bakwagens en plateauwagens
  • COBALT- Kippers
  • INDIGO- Autoambulances en machinetransporters
  • SAPPHIRE- Gesloten aanhangwagens
  • AMIGO - Compacte bakwagens, plateauwagens en bagagewagens

Een groot aantal aanhangers van HAPERT kunt u direct bekijken in de showroom van Ko v/d Berg, aan de Gageldijk 190 in Overvecht/Utrecht. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende modellen.

BAKWAGENS EN PLATEAUWAGENS

Bij Ko van den Berg vindt u bakwagens en plateauwagens in uiteenlopende uitvoeringen. Of u nu zand, stenen, puin of tuinafval wilt vervoeren; deze robuuste modellen van HAPERT zijn gebouwd om iedere klus te klaren.

KIPPER AANHANGWAGENS

Kipper aanhangwagens laden, transporteren en lossen elke vracht met het grootste gemak. In onze showroom in Utrecht vindt u de HAPERT kipper aanhanger in diverse maten en gewichten.

AUTOAMBULANCES

HAPERT levert ook speciale autoambulances voor het snel en veilig vervoeren van auto’s of machines. Bij Ko v/d Berg kunt u elk type autoambulance en machinetransporter kopen of huren.

GESLOTEN AANHANGWAGENS

Bij ons in Utrecht vindt u ook een ruimt assortiment aan gesloten aanhangers van HAPERT, waaronder bagagewagens en koelwagens. Vanwege de veelzijdigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid is dit aanhangwagen model met gesloten opbouw zeer populair bij zowel bedrijven als particulieren.

ASSORTIMENT PAARDENTRAILERS OVERVECHT

Ko van den Berg is ook hét adres voor topkwaliteit paardentrailers, boottrailers en motortrailers. Zowel in de regio Utrecht als ver daarbuiten staan we bekend om onze unieke service op het gebied van trailer verkoop, verhuur en onderhoud.

ZOEKT U EEN MAATWERK AANHANGER IN UTRECHT?

Heeft u een specifiekere transportwens, waarvoor een speciaal soort aanhanger nodig is? Geen probleem! In onze werkplaats kunnen wij elk model aanpassen, op basis van uw specifieke transportbehoefte. Daarnaast kunt u ook elke HAPERT aanhangwagen zelf samenstellen. De specialisten van Ko v/d Berg helpen u graag bij het configureren van het gewenste model