Ko van den Berg
Ko van den BergPremium Hapert Dealer

Verhuur

Eenmalig een aanhanger nodig voor privé verhuizing of zakelijk voor langere periode? Stop met zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres! Maak kennis met ons uitgebreide aanhanger verhuur aanbod. Selecteer in de webshop de aanhanger die u wilt huren. Kies de dagen dat u de aanhanger nodig hebt en reken direct af. Zo heeft u de zekerheid dat u de aanhanger ook echt kunt gebruiken op de dag dat u deze nodig hebt.

Verhuurbox

Als u aanhanger huurt kunt u ervoor kiezen om een verhuurbox te lenen. In deze box bevindt zich het aantal spanbanden als aangegeven op de box en een verloop voor de auto. Als u de aanhanger terug brengt verwachten we deze box ook weer compleet terug en de spanbanden opgerold. Indien u meer spanbanden nodig heeft dan in de box aanwezig is kunt u deze bij ons kopen.

Aanhanger huren voor de vakantie

Het kampeer- of wintersportseizoen al aangebroken en past niet alle bagage in uw auto? Huur dan een bagagewagen bij Ko vd Berg! Met onze verschillende bagagewagens heeft u meer dan genoeg ruimte voor al uw bagage. Bekijk ons aanbod in bagagewagen verhuur.

Aanhangwagen huren voor bootvervoer

Eenmalig een boottrailer nodig voor privé verplaatsing of zakelijk voor langere periode? Stop met zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres! Maak kennis met ons uitgebreide boottrailers verhuur aanbod!

Aanhangwagen huren voor paardenvervoer

Ko van den Berg heeft verschillende modellen beschikbaar tegen scherpe tarieven. Zo heeft u altijd een technisch perfecte aanhanger waar uw trouwe viervoeter veilig in kan worden vervoerd. Ons paardentrailer verhuur assortiment bestaat uit de betere merken. Bekijk ons complete en meestal direct beschikbare assortiment voor paardentrailer verhuur.

Algemene en BOVAG huurvoorwaarden

Voor het huren van een aanhanger of trailer zijn er verschillende huurvoorwaarden. hiermee gaat u akkoord als u een aanhanger of trailer bij ons huurt. Deze huurvoorwaarden zijn hier te lezen.