Ko van den Berg
Ko van den BergPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens

DÉLEVERANCIER VAN AANHANGWAGENS IN UTRECHT

Voor het kopen of huren van een aanhanger zit u bij Ko van den Berg helemaal goed. Al sinds 1975 zijn we in de regio Utrecht actief als leverancier van aanhangwagens en trailers. Wij leveren alle soorten modellen, in alle denkbare maten en gewichten tot maximaal 3.500 kg. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welk model het beste op uw transportvraag aansluit.

Ook alle HAPERT aanhangwagens zijn vertegenwoordigd in het assortiment van Ko v/d Berg. In Utrecht zijn wij zelfs de enige Premium Dealer van dit ijzersterke merk. Niet alleen in de showroom aan de Gageldijk 190, maar ook in onze webshop kunt u alle aanhangers van HAPERT bekijken en met elkaar vergelijken.

PREMIUM DEALER VAN HAPERT AANHANGERS

Ko van den Berg is trots om de Premium HAPERT Dealer van Utrecht te mogen zijn. Wij verzorgen zowel de verkoop, verhuur, service als onderhoud van alle HAPERT aanhangers. Sinds jaar en dag staat dit merk garant voor de sterkste transportoplossingen, tegen de scherpste prijzen. Daarom zijn de aanhangwagens van HAPERT altijd de beste keuze. En dat is ook de reden waarom klanten uit de hele provincie Utrecht voor Ko v/d Berg kiezen.

Wilt u graag weten welke HAPERT aanhangwagen het meest geschikt is voor uw werkzaamheden of transportklussen? Voor een persoonlijk advies over alle aanhangers heten wij u graag welkom in de showroom.

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN AANHANGWAGENS

Maakt u dagelijks gebruik van uw aanhanger of trailer, dan dient deze regelmatig onderhouden te worden. Veiligheid staat immers altijd voorop. In onze werkplaats in Utrecht worden ook alle aanhangwagens van HAPERT zorgvuldig en preventief onderhouden. Maar ook voor al uw reparaties en wensen omtrent speciaalbouw kunt u bij Ko van den Berg uitstekend terecht.

BOVAG AANHANGWAGEN KEURING IN UTRECHT

Ko v/d Berg voert ook BOVAG-keuringen uit. Dit betekent dat de aanhanger op meer dan 50 punten wordt gecontroleerd. Na de keuring wordt het vertrouwde BOVAG-keurmerk toegekend. Ons ervaren team van servicemonteurs en keurmeesters zorgt ervoor dat alle aanhangers in uitstekende conditie de Utrechtse werkplaats verlaten. En daarmee bent u ervan verzekerd dat u met een betrouwbare aanhangwagen de weg opgaat.